Перейти до вмісту

Виявлено харчові продукти, що викликають злість і агресію

До негативних змін настрою призводить вживання фаст-фудів, бульйонних кубиків та іншої їжі, яка містить транс-жири.

Фахівці виявили зв’язок нервозної і агресивної поведінки з вживанням деяких харчових продуктів.

Згідно з даними, отриманими вченими з Університету Каліфорнії, до негативних змін настрою призводить надлишковий вміст транс-жирів в раціоні людини.

Велика кількість ненасичених жирів даного різновиду мають у своєму складі фаст-фуди, бульйонні кубики, кондитерські вироби, напівфабрикати та інші продукти.

Саме транс-жири провокують виникнення надмірної нервозності, а також відкритого вираження невдоволення і агресії.

Щоденна доза транс-жирів, рекомендована Всесвітньою організацією охорони здоров’я, не повинна перевищувати трьох грамів, у той час як одна стандартна порція картоплі фрі містить близько семи грамів небезпечної речовини.

Джерело – АИФ.ru